Продукти

Общи условия

Общи условия

Общи условия

1. Предмет на общите условия:

 • Тези Общи условия се отнасят за всички поръчки, направени от клиента (наричан по-нататък „Вие“) към www.multistoki.com (наричан по-долу „Сайта”), които поръчки са за стоки, предлагани от Търговец. Тези условия уреждат отношенията между клиента и търговеца във връзка с покупката на стоки. При използването на www.multistoki.com и/или при извършването на поръчка - Вие се съгласявате да бъдете обвързани с условията, посочени тук („Условията“). Моля, уверете се, че сте прочели и разбрали Условията, преди на направите своята поръчка.
 • Поръчки могат да бъдат правени само от частни лица, който не извършват стопанска дейност, навършили са 18 години, които не са поставени под запрещение, и които са посочили адрес на пребиваване или друг адрес в България (с изключение на офис на куриерската фирма, която е наш партньор). С използване на сайта, регистрирането на профил и/или закупуване на стока Вие декларирате, че имате навършени 18 години и сте дееспособни съгласно българското законодателство.
 • Сайтът позволява разглеждане на характеристиките на предлаганите стоки и условията за доставка в електронния му магазин, www.multistoki.com регистрация на потребителски профил в сайта и сключване на договори за покупко-продажба на стоки.
 • Изявленията в сайта се правят в електронен вид и се извършват чрез всякакви активни действия на Клиента – като натискане на бутони, отметки, отваряне на линкове, попълване на полета и други. Тези изявления обвързват Клиента и водят до действително регистриране на профил, съгласие за обработване на лични данни и валидно сключване на договор за покупко-продажба на стоки от сайта.
 • Включването на стоки или услуги на
 • www.multistoki.com
 •  в определен момент не означава и не гарантира, че тези стоки или услуги ще бъдат налични по всяко време. Запазваме си правото да преустановим предлагането на която и да е стока, по което и да било време.
 • Търговецът има право да промени тези общи условия, за което не следва да уведомява клиентите индивидуално. Текстът на общите Условия, който ще се прилага за Вашата поръчка, ще бъде този, който е публикуван на www.multistoki.com в момента, когато направите поръчката.

2. Цени и разходи за куриерска услуга:

 • Показаните цени на стоките в www.multistoki.com
 •  са в лева и не включват разходите за доставка. Тези цени са крайни и включват 20% Данък добавена стойност.
 • Договорът за покупко-продажба на стока се счита сключен за цената на стоката, която е обявена към момента на потвърждаване на поръчката от Вас.
 • В цените не са включени такси за заплащане или превод на суми от банковата сметка на клиента към Търговеца или за използване на други видове начини за електронно разплащане.

3. ЗАКУПЕНИ СТОКИ/ЗАКУПЕНИ СТОКИ:

 • Можете да направите поръчка чрез сайта - www.multistoki.com или по телефона.
  След като направите поръчката, ако сте ни предоставили Ваш имейл адрес, ще получите потвърждение по имейл или по телефона. Ако поради някаква причина, Търговецът не може да изпълни Вашата поръчка, ще бъдете уведомени при първа възможност.
 • Вие сключвате договор за покупко-продажба на избраната от Вас стока от www.multistoki.com. Стоката, предмет на договора за покупко-продажба, се индивидуализира от Вас посредством избор на вид стока, количество, размери, цвят и други описани на сайта характеристики. По силата на сключения договор се прехвърля от нас на Вас собствеността върху поръчаната стока. Клиентът се задължава да заплати цената, обявена на сайта, която цена не включва разходите за доставка и разходите за извършване на плащане на цената.
 • Разпоредбите на сключения между Вас и Нас договор за покупко-продажба на стока се определят от съвкупното приложение на настоящите общи условия, изявления на Клиента, ведно с всички други изявления, които Клиентът е направил на сайта или по телефон, и допълнително водените между страните кореспонденция и разговори.
 • В рамките на 24-48 часа след направена от Вас поръчка на сайта, служител на Търговеца ще се свърже с Вас по телефона за доуточнения и потвърждение на поръчката Ви.
  Уважаеми клиенти, поръчки направени в СЪБОТА  след 15:00 часа , НЕДЕЛЯ и по празници се ОБРАБОТВАТ първия работен ден. Поръчка направена през делничен ден след 15:00 се ОБРАБОТВА на следващия работен ден.

4. Доставка и начини на плащане:

 • Изпращането на пратките с Вашите поръчки се извършва в рамките на 48 часа , СЛЕД като поръчката ви е ОБРАБОТЕНА и ПОТВЪРДЕНА ОТ ВАС по телефона.Търговецът не носи отговорност за обстоятелства, които са извън неговия контрол и които могат да доведат до забавяне при получаването на пратката с поръчаната стока от страна на Клиента.Поръчаната от вас стока се доставя с куриер за ваша сметка и пратката е изпратена с опция преглед. до 100 лв. Плаща на направената от вас поръчка на стока се извършва посредством пощенски паричен превод. За така извършеното плащане куриерът ще Ви издаде касова бележка, която вие следва да запазите. Доставките се извършват на територията на България и само до клиенти с български мобилен телефонен номер. Рискът от повреждане или загубване на стоката преминава от Търговеца към Клиента изцяло от момента на предаване на стоката на куриер. Пратките се изпращат с опция „преглед“ - Клиентът може при получаване на пратката в офис на куриер или пред служител на куриер да прегледа внимателно пратката. Евентуални повреди, удари и други дефекти следва да бъдат съобщени незабавно на Търговеца. В случай че бъде установено наличие на повреди или дефекти, които са получени при транспортирането на стоката, Търговецът не носи гаранционна отговорност за тази стока. При предаване на стоката от куриер на Клиента, той подписва документите, които придружават пратката със стоката.  При посочени неточни или неверни данни при подаване на заявката - неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон, Търговецът не е отговорен за изпълнение на поръчката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Търговецът се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока. 

5. ОТКАЗ ОТ ЗАКУПЕНА СТОКА:

 • Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14  дни от датата на получаването й. За целта прoдуктът трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на продукта в съответствие с разпоредбите на чл.55(ал.1) от ЗЗППТ.След проверка в срок от 14  дни се възстановява сумата на купувача или се заменя продукта. Ние обикновено се стараем да възстановим сумата и заменим артикула в рамките на 10  дни.При несъответствие с условията, продуктът се връща на купувача, който поема всички транспортни разходи.
 • При констатация на дефектна стока до 24ч. от получаването й, и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, www.multistoki.com
 •  се ангажира тя да бъде подменена (в срок от 14 дни след получаването на стоката,) с нова съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител считано от датата, на която потребителя е упражнил правото си на отказ.
 • След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, отремонтирането на стоката се осъщесвява спрямо условията за гаранционно облужване.
  10.4. При получваване на заявената от потребителя стока потребителят има право да прегледа пратката, като се възползва от опция „Преглед и тест“в офис на куриерската фирма , или при доставка в присъствието на куриер на .
  При преглеждането на пратката, ако бъде установено несъответствие на стоката е необходимо потребителят да уведоми www.multistoki.com, чрез  ТЕЛ: 0879288324 В този случай транспортните разходи са за сметка на търговеца.
  В случай, че потребителят прегледа и тества стоката и тя отговяря на обявата в сайта, а неговото желание е  да я откаже след опция преглед и тест транспортните разходи са за сметка на потребителя.
 • В случай, че потребителят направи поръчка за дадена стока, която се предлага в Сайта и пратката не е потърсена повече от 7 дни е длъжен да заплати транспортните разходи натрупали се по пратката.

6. ЗАМЯНА

 • В срок от 14 календарни дни след получаване на стоката (ВКЛЮЧИТЕЛНО и датата на получаване), клиентът има право да я върне/замени, при следните условия:
 • Стоката да е със запазен търговски вид - да НЕ е: носена, прана, гладена, скъсана, одраскана, изцапана; да НЕ е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават цялостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети.
 • Разходите за куриерските услуги по замяна и връщане на стока са за сметка на клиента (при замяна клиентът заплаща 2(две) такси за куриерските услуги в двете посоки).
 • Вие трябва да ни изпратите стоката, която искате да заменим, с пратка към нас, която да е със следните опции:опция преглед и тест, куриерските услуги и такси за Ваша сметка, до адреса, който ще Ви посочим.
  Ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната стоката в рамките на 7 работни дни, след като сме получили, прегледали И приели Вашата пратка, отговаряща точно на Условията в гореописаните т.1, т.2 и т. 3. на раздел „ЗАМЯНА”.

  Ако желаете да замените получения продукт за друг, моля първо се свържете с нас на тел: 0879288324 , за да Ви дадем подробна информация как точно ще извършим замяната.
  Последващата писмена кореспонденция се извършва по email - sales@multistoki.com , или Viber.
  Моля, не предприемайте каквито и да било действия преди това.

  МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС тел: 0879288324!
7. Peĸлaмaция
 
         ПРЕДИ ДА ПРЕДЯВАВАНЕТО НА РЕКЛАМАЦИЯ, ТРЯБВА ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС НА ТЕЛ: 0879288324!
         НЕ СЕ ПРИЕМАТ ПРАТКИ, ИЗПРАТЕНИ, БЕЗ ДА СТЕ СЕ СВЪРЗАЛИ С НАС ПРЕДВАРИТЕЛНО.
 
 • Aĸo имa cъщecтвeнo нecъoтвeтcтвиe мeждy дocтaвeнитe пpoдyĸти и пopъчĸaтa (дocтaвeн e paзличeн oт пopъчaния apтиĸyл/и), ĸлиeнтът, ĸoйтo нe e пocoчил възpaжeния въpxy тaлoнa зa дocтaвĸa, тpябвa дa oтнece cвoятa peĸлaмaция дo www.multistoki.com, в пpoтивeн cлyчaй тя щe бъдe oбявeнa зa нeдeйcтвитeлнa. Toвa тpябвa дa cтaнe пo eлeĸтpoннa пoщa  или пo тeлeфoн, нaй-ĸъcнo 14 (чeтиpинaдeceт) paбoтни дни cлeд дocтaвĸaтa, ĸaтo ce yтoчни:
 • нoмepът нa пopъчĸaтa;
 • ĸaтaлoжнитe нoмepa и ĸoличecтвaтa нa пopъчaнитe пpoдyĸти;
 • ĸaтaлoжнитe нoмepa нa пoлyчeнитe пpoдyĸти;  тoчнaтa пpичинa зa peĸлaмaциятa. Aĸo www.multistoki.com ycтaнoви дeйcтвитeлнo cъщecтвeнo  нecъoтвeтcтвиe, пopъчĸaтa нa Kлиeнтa щe бъдe aнyлиpaнa и щe oбpaбoтeнa в cъoтвeтcтвиe c пocoчeнитe ycлoвия зa тoвa.
 
        Aĸo жeлae пoвтopнa дocтaвĸa, ĸлиeнтът тpябвa дa нaпpaви нoвa пopъчĸa.
 
8. Снимки, илюстрации, схеми и цветове
 • Търговецът полага всички усилия, за да предостави точна и пълна информация на Клиента за стоките на сайта. Въпреки това е възможно снимките/изображенията на стоките на сайта да не съответстват напълно на доставените продукти. Клиентът следва да се ръководи при избора на стока от нейното описание и характеристики, като снимките/изображенията на сайта имат насочващ и информативен характер. Търговецът не носи отговорност за несъответствия  между снимката/изображението на стоката и доставената стока, в случай че е предоставил вярно и точно описание на стоката.

9. Други

 •  Търговецът не носи отговорност за неизпълнение на задълженията си поради непреодолима сила или поради други непредвидени обстоятелства, които не могат да бъдат преодолени чрез предприемането на разумни мерки от страна на Търговеца.
 • Търговецът предоставя интернет сайта www.multistoki.com във вида, в който е и не носи отговорност, ако сайтът не покрива нуждите на Клиента. Въпреки полаганите грижи от страна на Търговеца, същият не поема задължение да осигури постоянен и безпроблемен достъп до сайта, нито носи каквато и да било отговорност за неимуществени или имуществени вреди, изpaзявaщи ce в пpeтъpпeни вpeди и/или пропуснати ползи, които Клиентът е понесъл при използване на сайта или от невъзможността да получи достъп до сайта.
 • Търговецът не носи отговорност за неимуществени или имуществени вреди, изpaзявaщи ce в пpeтъpпeни вpeди и/или пропуснати ползи, които Клиентът е понесъл във връзка с поръчка, направена чрез www.multistoki.com или настъпили по време на превозване на стоката до адрес на Клиента и причинени от използваната за доставката куриер.
  Търговецът отговаря спрямо Клиент съгласно разпоредбите на българското законодателство е до размера на цената на конкретна поръчка.
 • При възникване на спор между Клиента и Търговеца относно закупена стока чрез www.multistoki.com и непостигане на съгласие посредством преговори, Вие можете да се обърнете към платформата на ЕС за онлайн решаване на спорове („ODR платформата“). ODR платформата предлага на потребителите и търговците в рамките на ЕС възможността да направят опит и да постигнат извънсъдебно уреждане на въпроси, произтичащи от онлайн покупки. Тази платформа за еднократно въвеждане на жалби е лесен и интерактивен уеб сайт, който е безплатен и достъпен на всички официални езици на ЕС. Използвайки ODR платформата, потребителят и Търговецът могат да намерят съответния орган за решаване на спора и след това да преминат през процеса за намиране на решение на жалбата на потребителя. ODR платформата е достъпна тук: http://ec.europa.eu/odr.
 • Всички изображения, логота, графични материали, дизайни, бази от данни и други обекти, визуализирани и достъпни на сайта, са обект на интелектуална собственост и се закрилят от приложимите нормативни актове в България. Копирането, извличането по друг начин, използването и/или разпространението на обектите на интелектуална собственост без съгласието на носителя на право върху тях е забранено и представлява нарушение на действащото законодателство.
 • Клиентът предоставя по свое желание личните си данни. Клиентът предоставя своето съгласие за обработване на личните му данни. В този случай Търговецът има право да използва данните му за осъществяване на контакт с Клиента по повод на договора.
  Всички предоставени и събрани лични данни на Клиенти посредством сайта се съхраняват и обработват от www.multistoki.com. Търговецът полага грижа за правилното използване и неразпространението на личните данни на своите Клиенти, които ще бъдат обработвани и съхранявани съобразно изискванията на приложимото законодателство.
 • Търговецът  иска да осигури възможно най-доброто изживяване онлайн. За да осъществим това, трябва да сме сигурни, че предоставяме висококачествени и навременни услуги. Вие разбирате и се съгласявате да не изпращате, предавате, разпространявате повторно, качвате или рекламирате каквито и да било съобщения или съдържание, които могат да навредят или повлияят отрицателно на нашия бизнес, стоки или услуги;  действате по начин или използвате каквото и да е устройство, което ограничава, нарушава, пречи или забавя използването на www.multistoki.com  от друг потребител или което влияе на сигурността на сайта или използвате каквото и да е устройство или правите опит да използвате каквото и да е съоръжение, софтуер, инструмент, средство, скрипт или друго устройство или механизъм (включително без ограничение на паяци, ботове, роботи, аватари или средства за разузнаване), за да търсите или навигирате в сайта, или да копирате съдържанието от сайта. Запазваме правото си незабавно да ограничим достъпа до сайта на всеки Клиент, който нарушава тази разпоредба или всяка друга разпоредба от Общите условия. www.multistoki.com е интернет сайт, на който търговци рекламират и продават стоки на клиенти.
 • Търговецът запазва правото си едностранно да променя по всяко време настоящите Общи условия, като задължение на Клиентите е да се запознаят с актуалните общи условия, които са обвързващи за тях към датата на сключване на договора за покупко-продажба


10. Информация за компанията

www.multistoki.com - сайт за богата продуктова гама на достъпни цени и перфектно качество.
Сайтът е собственост на „Розадоли ЕООД, ЕИК: 205259418
За контакти: Sales@multistoki.com , тел. 0879288324!