Магнитна стойка/държач за телефон за въздуховод в колата

Продукти
17,99 BGN 14,99 BGN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Магнитна стойка за мобилен телефон за въздуховод в кола. Стойката се захваща много стабилно за различните видове въздуховоди. Четирите вградени силни магнита гарантират безопасното захващане на вашето устройство. В комплекта има две метални пластини, едната от които е кръгла а другата правоъгълна(без лепило за слагане под калъф)
ЧИСТО НОВА и много лесно и бързо сваляща се стойка за автомобилен телефон. В рамките на част от секундата можете да вземете телефона си с една ръка и да го свалите от магнитната плоча на този магнитен държач за мобилен телефон. Магнитното поле е 100% БЕЗОПАСНО и не уврежда вашето устройство. Въртящата се сферична глава позволява въртене на 360 градуса- Тази стойка за кола дава изключителна гъвкавост при гледане на вашия смартфон от всеки ъгъл. Това го прави най -добрия универсален аксесоар за монтиране на телефон за вашия автомобил, RV, кемпер, камион или GPS стойка. Можете да го използвате и като настолна стойка.
Най-добрата магнитна стойка за кола, която се побира в повечето от вентилационните отвори- Сигурно се монтира върху повечето от вентилационните отвори на автомобила, като се използва една от двете налични настройки за захващане. Гумените прорези отзад, които се плъзгат по отворите ви, предпазват вентилационните ви отвори от надраскване и не оставят трайни петна по таблото ви.
Универсален държач за телефон за кола с мощна дръжка за държане на всеки телефон- Супер здравите дръжки на гърба и силният магнит в този държач за телефон ще предпазят устройството ви от падане, дори когато преминете през неравности..
Пакетът включва:

1 x Магнитна вентилационна стойка за кола.
1 x Кръгла магнитна плоча с гел подложка
1 x Правоъгълна магнитна плоча

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!