Бездимен пепелник

Продукти
29,99 BGN 15,99 BGN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
Бездимният пепелник е иновативно решение, което променя начина, по който пушим. С този уникален продукт ще се насладите на пушенето без дразнещия дим, който често попречва на удоволствието от пушене.
 
Този бездимен пепелник използва новаторска технология, която осигурява пълно изгаряне на пушачната смес и превръща дима в безвредни частици. Така, вместо да се разпръсква във въздуха, димът се филтрира и задържа в пепелника, като резултатът е почти незабележим дим при пушене.
 
Освен това, бездимният пепелник е и изключително практичен. Той е проектиран с вградена вентилационна система, която осигурява постоянно пречистване на въздуха около вас. Това означава, че няма да се налага да излизате на открито или да търсите специални места за пушене, защото бездимният пепелник гарантира, че няма да причините дискомфорт на околните хора.
 
С бездимния пепелник можете да се насладите на своята пушачка практика навсякъде - в дома, офиса или на обществени места. Той е компактен, стилен и лесен за използване. Просто поставете вашия пушач в пепелника, задръжте дима и се наслаждавайте на бездимното пушене с пълно удоволствие.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!