Електрическа палка против насекоми - мухобойка за дома и за къмпинга

Продукти
19,99 BGN 9,99 BGN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
 
Електрическа палка против насекоми - мухобойка.
 
Навитите вестници и нормални мухобойки не могат да гарантират решение от първия удар, а и доста често оставят неприятни петна. Сега може да защитите себе си и близките си, най-вече малки деца, с удобната палка за летящи, жужащи и нахални насекоми, независимо къде се намираш!
 
Хилката е напълно безвредна и безопасна за човек и не излъчва никакви химически субстанции. С тази електрическа палка, комбинирате силите на стандартна палка мухобойка и на електричеството за да гарантирате, не само зашеметяване, а и отстраняване на всеки летящ дразнител. Тайната на уреда се крие в електропроводимостта на мрежата на палката. Когато докоснете насекомото, провежда електрически ток и го убива. Уредът е напълно безвреден за човека и домашните любимци.
 
Няма нужда да понасяте лошия мирис на различните видове химикали, отблъскващи комари. Тази палка е по-здравословна за вас и вашето семейство. Два външни антикорозионни слоя предпазват хората и домашните любимци от инцидентен удар с ниска мощност.
 
Палката се предлага в два варианта
 
1. С вградена акумулаторна батерия, снабдена е с удобен щепсел, който е вграден в дръжката. Изважда се, за да се зареди директно в електрическата мрежа. А когато е готов, щепселът отново се прибира и вгражда в дръжката на хилката.
 
2. Захранвана от батерии тип "АА".
 
Характеристика
 
Размер: 52 х 22 см;
 
Материал: пластмаса;
 
Лесна за употреба;
 
Светлинен индикатор за зареждане и работа;
 
При замах, натиснете бутона за да ударите с ток насекомото;
 
При употреба, почиствайте добре мрежата на уреда;
 
Цвят: Син
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!