Поставка за четки за зъби , UV стерилизатор, Дозиране на паста, ABS, Бял

Продукти
49,99 BGN 34,99 BGN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Убива 99,9% от бактериите и микробите: Поставката за четка за зъби може да убие 99,998% от микробите и бактериите, които се натрупват върху вашата четка за зъби.

Резултатът се потвърждава след интензивно тестване, като продуктът е сертифициран за тази цел.Поставката стерилизатор ви позволява да използвате чиста и дезинфекцирана четка за зъби абсолютно всеки път, когато си миете зъбите.

Подходящ за цялото семейство и икономичен: Поставката е предназначена за цялото семейство, така че можете да поставите до 5 четки за зъби, включително електрически и паста за зъби.

С помощта на опората с ултравиолетов стерилизатор пастата за зъби не се разсейва, като устройството е снабдено с дозиращ механизъм, който освобождава точно колко продукт се нуждаете. Икономично и хигиенично!

Лесен монтаж: Поставката за четка за зъби с UV стерилизатор може да бъде инсталирана от всеки. Всичко, от което се нуждаете е качествена двустранна лента. Устройството може да бъде залепено към плочката или фиксирано към стената с винтове (не са включени).
Моля, почистете повърхността преди залепване.
Сложете четката за зъби в постаквата, след като се изцеди водата от нея, за да не повредите UV лампата.

 Спецификации:
Тип: Стерилизатор за четки за зъби
Количество: 1 бр
Материал: ABS
бял цвят
Режим: A / B
Работен ток: 180 mA
Мощност: 2W
Работна среда: 5-50 ° C
Ултравиолетов интензитет: 1000uW / cm²
Степен на дезинфекция: 99%

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!