3 в 1 Кафемашина 19 Bar 1450W 600ml - AC-514K - Черна подходяща за прах и капсули

Продукти
299,99 BGN 199,99 BGN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
За любителите на кафето кафемашината за еспресо от Aistan е една от най-добрите препоръки за тези от вас, които искат сами да си направят кафе по лесен и бърз начин. Приготвянето му не отнема много време, просто използвайте кафе на капсули от Nespresso, Dolce Gusto или използвайте смляно кафе, след което можете да се насладите на домашно приготвено кафе. Отличен с минималистичния си дизайн, така че не заема място и добавя естетическо впечатление към вашата стая.
 
Особеност
Адекватен капацитет на резервоара
Не е необходимо да продължавате да пълните резервоара с вода, когато искате да го направите. Тази кафе машина за еспресо може да побере 600 ml вода, така че можете да сервирате и да се насладите на няколко чаши кафе наведнъж.
 
Пестете енергия с автоматичен режим на готовност
Превъзходен с енергоспестяващи функции, вече няма нужда да се тревожите за нарастващите разходи за електричество, ако не извадите щепсела от захранването. Причината е, че тази кафе машина за еспресо ще влезе автоматично в режим на готовност след 15 минути, когато не се използва.
 
Разнообразен производствен процес
Разнообразният производствен процес е предимството на тази кафемашина, можете да правите кафе с Nespresso Capsule или Dolce Gusto Capsule. Освен това можете да използвате и утайка от кафе директно, без да се налага да купувате кафе на капсули. Ще получите 3 вида адаптери, които можете да използвате според избора на кафе, което искате да консумирате.
 
Против ръжда
Капсулната кафе машина от Aistan има качествен пластмасов корпус, който е здрав и устойчив на топлина. Контейнерната част на кафе машината е специално изработена от неръждаема стомана, така че да е устойчива на ръжда и да има висока издръжливост.
 
Кафето става по-лесно за приготвяне
Отнема само няколко секунди, можете да се насладите на любимото си кафе. Използването на кафемашина е относително лесно, което ви помага да направите кафе за кратко време.
 
Пълнота на продукта
Подробности, които получавате при закупуване на този продукт:
 
1 х Aistan Еспресо Кафе Машина 3 в 1 Кафемашина 19 Бара 1450W 600ml - AC-514K
1 x Адаптер за кафе машина за капсули Dolce Gusto
1 x Адаптер за кафе машина за капсули Nespresso
1 x Адаптер за кафе машина за смляно кафе
1 х лъжица за набиване
1 x Ръководство за потребителя
Спецификация
Капацитет за пълнене
600 мл
Волтаж
220 - 240 V
Мощност / мощност
1450 W
Материал
Неръждаема стомана 304 и пластмаса
Размери
Кафе машина: 110 x 275 x 250 мм
Дължина на кабела: около 1 метър
и т.н
Налягане на помпата: 19 Bar
Честота: 50 Hz
Тип електрически щепсел: ЕС
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане