Светещо кристално мече в луксозна кутия

Продукти
199,99 BGN 99,99 BGN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
Описание
Той или тя знае ли как любовта изскача от гърдите ти за любовта, която носиш? Какво би било да разделим сърдечната честота на 3? как? С помощта на IubiBear Ursulet влюбен в цветни светлини, 30 см.


Не се нуждае от люлеене, не плаче през нощта и не изразходва твърде много ресурси.Затова е идеален романтичен подарък за мъже, но знаем, че вече е покорил сърцата на много млади дами, когато беше предложен като подарък за жени. Може да бъде придружено от декларация за любов, за да успокоите вътрешното си аз, но също и като допълнение към предложение за брак, на Свети Валентин или просто като знак на признателност.Мечето е с мощност 12 W и е снабдено с USB система за зареждане, което ще го накара да свети, когато е свързано към външна батерия, компютър или друг източник на захранване.Той е с размери 30 х 25 см, което го прави изключително лесен за изпъкване чрез прозрачния дизайн с дъга, която се подчертава, след като светне. Предлага се и в красиво аранжирана подаръчна кутия, така че да можете да го изпратите директно като подарък на приятелката си и не само.
 
Употреба: Готови ли сте да споделите любовта си? Този IubiBear Ursulet, влюбен в цветните светлини, 30 см няма търпение да срещне своята сродна душа! Подарява се с много любов, но не и преди да се свърже с енергиен източник, който ще запали светлините на любовта и ще направи диамантените му искри лесно видими.
 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!