• Начало
  • ДОМ И ГРАДИНА
  • За почистване
  • Почистването на прозорците ще се превърне буквално в детска игра, когато се сдобиете с този уред за двустранно почистване. Забравете за опасните движения, качването по стълби, столове и други подобни каскади, само за да почистите всяка една част от стъкл

Почистването на прозорците ще се превърне буквално в детска игра, когато се сдобиете с този уред за двустранно почистване. Забравете за опасните движения, качването по стълби, столове и други подобни каскади, само за да почистите всяка една част от стъкл

Продукти
29,99 BGN 18,99 BGN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

С новата Magnetic Window Wiper ви представяме революционно решение за почистване на прозорци с двоен стъклопакет. Този иновативен продукт позволява едновременно почистване на двете страни на прозореца, спестявайки време и енергия, като същевременно гарантира бляскави прозорци без петна.

Нашата чистачка е внимателно проектирана да пасва на прозорци с ширина между 18 и 30 милиметра. Той използва силна магнитна система, за да осигури стабилна адхезия между двете части на продукта, което ви позволява да работите с прецизност. Висококачествените материали, използвани в конструкцията, гарантират издръжливост и устойчивост на износване.

Нашата чистачка е оборудвана със специализирани гъби за ефективно премахване на замърсявания, петна и следи от вода от прозорците. Независимо дали почиствате вътрешни или външни прозорци, този инструмент ще ви осигури безупречни резултати. Силният магнит държи двете части на чистачката здраво закрепени, така че почистването да е безпроблемно изживяване.

Тази чистачка е проектирана да бъде лесна за използване. С лесно боравене можете да почистите прозорците, без да се налага да се разтягате или навеждате твърде много. Идеален е за почистване на прозорци на по-голяма височина или на труднодостъпни места.

Магнитната чистачка за предно стъкло е основен инструмент за всеки, който иска чисти и блестящи прозорци, без да полага допълнителни усилия. Със своя практичен дизайн, издръжливост и ефективност при почистване на прозорци с двоен стъклопакет, този продукт е отличен избор за поддръжка на вашия дом или бизнес. Опростете процеса на почистване и вземете безупречни прозорци с магнитната чистачка за прозорци.

Спецификации на продукта

Цвят: Бяло-лилав

Размери: 16*13.5*7см

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!