• Начало
  • Вижте всичко
  • Арома дифузьор овлажнител Anti Gravity дизайн, дисплей за време, 800 мл, USB захранване, бял

Арома дифузьор овлажнител Anti Gravity дизайн, дисплей за време, 800 мл, USB захранване, бял

Продукти
78,99 BGN 53,99 BGN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Забележка: Това описание е преведено автоматично на български език.

 

Антигравитационен овлажнител : Тези овлажнители възприемат противотокова технология за разпръскване на водни капки, което прави водната мъгла по-деликатна, хидратира въздуха и облекчава стреса в същото време, като ви помага да възстановите доброто настроение и да направите живота по-интересен.

С този висококачествен овлажнител за въздух имате весел помощник! Дизайн с анти-капков поток: Дизайнът на противотока на този анти-гравитационен овлажнител за въздух с водни капки нарушава традиционния овлажнител и използва черна анти-гравитационна технология, за да донесе интересно изживяване, докато овлажнява, добавяйки артистичен усет към работния плот.

Двойна филтрация , нано-фина мъгла, фино пръскане и голям обем мъгла карат сухия въздух бързо да стане влажен. Освен това е придружено от леко течение, което ви позволява да бъдете в звука на природата. Защита при изключване: овлажнителят за спалнята може да се настрои за 8 часа, а изключването по време предпазва овлажнителя, което е по-издръжливо и релаксиращо.

Този издръжлив овлажнител за цялата стая доставя успокояващата, охлаждаща мъгла, която искате постоянно и ефективно. Позволява ви да дишате по-влажен въздух и да започнете по-добър живот! Удобен за потребителя:

Работата с този овлажнител с водна мъгла е много проста и екранът на LED превключвателя може да се включи само чрез ръчно докосване на екрана. Когато го използвате в спалнята, можете да активирате светлинния режим с един бутон, като светлината е мека. Един бутон за включване на режима, пръскане на вода срещу течението за овлажняване, помагане да се отървете от сухотата, ляв бутон за включване на режима на таймера и той автоматично ще спре, когато времето изтече.

Ултразвуково заглушаване: Шумът на този ултразвуков овлажнител за спалня е под 36db.

Когато почивате и работите в спалнята или четете книга или гледате драма, това може да ви помогне да овлажните въздуха, докато сте много тихи, като ви дава максимална релаксация. Овлажнителите за големи помещения позволяват на вас и вашето семейство да имате успокояваща и релаксираща среда за почивка.

 

 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!