Масажиращaта подложка за крака Futzuki

Продукти
19,99 BGN 14,99 BGN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Масажиращaта подложка за крака Futzuki предлага иновативен метод за масаж на стъпалата. Ефективен при болки в стъпалата, след уморителен ден. Много полезно за балансиране на вегетативната нервна система и възстановяване на енергийния баланс. Просто поставете постелката под душа или където пожелаете и се насладете на ефекта от над 2800 точки на рефлексология. Този масаж е много полезен за балансиране на вегетативната нервна система и възстановяване на енергийния баланс. Това е ефективен метод, чрез който се влиза във взаимодействие с всички органи в тялото чрез точно определен начин на натиск върху отдалечени точки, намиращи се на ходилата на двата крака (такива, които се дублират и такива, които се откриват само на единия крак).

 

Подобрява кръвоносните функции на тялото, метаболизма на клетките и функционирането на лимфните жлези. Futzuki може да подсили защитната функция на имунната система, да увеличи невронната резистентност, да подобри чувствата, да подобри съня и енергията.

Този масажор за крака е идеалният подарък за хора, които прекарват голяма част от времето в седене прави или в ходене. С масажиращата подложка за крака Futzuki може да релаксирате nа max след дълъг работен ден и ще усетите краката си наистина отпочинали.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!