ПРОМО КОМПЛЕКТ 50 Броя Пластири за детоксикация - Kinoki Detox Pads за - 25 дни 50 бр.

Продукти
39,99 BGN 19,50 BGN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Пластири за детоксикация са вид алтернативна медицина, които се поставят на кожата, обикновено на стъпалата, с цел извличане на токсини от тялото. Те са направени от различни материали, като бамбукови остриета, туя и други растителни съставки, въглеродни материали и др.

Пластерите за детоксикация се твърди, че могат да извличат токсини от тялото, като например тежки метали, химикали, пестициди и други отровни вещества. Те са често продавани като метод за подобряване на общото здраве, намаляване на стреса и болките, подобряване на съня и други благоприятни ефекти.

Какви са съставките на детоксикационните пластири?
Съставките на пластирите са 100% натурални субстанции, използвани в хилядолетния опит на азиатската медицина - бамбукова киселина, която има свойството да прониква и да изхвърля токсините, портокалово масло, стрити листа от японска вишна, хитозан, евкалипт, естествен източник на отрицателни йони – минералът турмалин, минерална и растителна пудра.


Как действат детоксикационните пластири

Процесът на извличане на токсините през кожата е подобен на осмозата при корените на растенията. Бамбуковата киселина, сходна по състав с бъмбуковият оцет, „транспортира” токсичните частици през клетъчната мембрана.


Как се употребяват пластирите

Измийте стъпалата със сапун или душ гел
Разпечатайте прозрачната найлонова опаковка на бялото пакетче
Откъснете по-голямата лепенка на вентилиращия се прилепващ пластир и прикрепете напечатаната с текст страна на пакетчето към прилепващия пластир
Прикрепете пакетчето към ходилото, в централната му част
Лепящата част на пластира се подава около пакетчето и се залепя към стъпалото, притискайки пакетчето към него
Пластира може да стои 6-8 часа на стъпалото по време на сън, на сутринта го отлепете и почистете кожата

На сутринта ще намерите голямо количество черна и лепкава отпадъчна мазнина и течност – токсини, които са били абсорбирани от пластира за крака. Понякога пластирът става жълтеникаво-кафяв, тъмно кафяв или черен в зависимост от индивидуалните особености.

Комплектът включва

5 пакета Пластири за детоксикация - Kinoki Detox Pads за - 25 дни 50 бр.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!