Удобен уред за разтапяне на кола маска

Продукти
39,99 BGN 21,99 BGN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Много жени, без значение дали имат по-обилно окосмяване или не, изпитват желание да опитат да премахнат нежеланите косъмчета чрез един от най-ефективните методи, а именно кола маската, но не го правят. Проблемът е в това, че или се срамуват да отидат при непознат човек - специалист или нямат нужните консумативи у дома. Tочно тук, ние ви предлагаме да се сдобиете с един от най-необходимите консумативи, за да имате възможността да се епилирате у дома чрез топла и качествена кола маска, а именно уред за разтапяне със специална смес.

СЪВЪРШЕНО ЕПИЛИРАНЕ У ДОМА

Това е един страхотен уред, предназначен за разтапяне на кола маска. Той разполага с кабел, с който да включите уреда към електричеството, както и с прозорче от едната страна. Така ще виждате оставащото количество смес вътре в пълнителя. Работата с уреда е много лесна. Необходимо е само да поставите кутийката с восък в него и да го включите към ел. мрежа, за около 10 до 15 минути, за да може да се разтопи восъка. Нанесете разтопената кола маска върху кожата, след това поставете лепенката върху нея, която трябва хубаво да натиснете по посока на растежа на косъма и да издърпате рязко в обратна такава. Когато приключите с цялостното епилиране, нанесете хидратиращо масло или лосион, с масажиращи движения по обезкосмените участъци.

Възползвайте се от преференциалната ни цена при закупуване на целия сет за епилиране с кола маска у дома - уред за разтапяне, пълнител със смес и лента за издърпване. Попитайте за нея нашия консултант.

ПРЕДИМСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Загрява се за около 10-15 минути
  • Вместимост: 100 мл
  • Захранва се от ел. мрежа
  • Цвят: Розово с бяло

ПРИ ПОРЪЧКА ПОЛУЧАВАТЕ:

  • 1 х Удобен уред за разтапяне на кола маска

Гаранция: 3 месеца

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!