VC3-4G Соларна камера - 2MP WiFi / 4G със свръхбърза безжична връзка

Продукти
239,99 BGN 159,99 BGN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

VC3-4G е висококачествена соларна камера, предлагаща невероятно видео наблюдение и безжична свързаност за Вашата сигурност. Тази камера е оборудвана с WiFi и 4G функционалности, които осигуряват надеждна и бърза връзка с интернет, позволявайки Ви да получавате реално време на живо видео наблюдение от всяко място и по всяко време.

С висока резолюция от 2MP, VC3-4G осигурява ясни и детайлни изображения, които могат да бъдат записани на вградената памет или изпратени директно на Вашето мобилно устройство или компютър. Соларната панелна система на камерата осигурява енергийна ефективност, като я захранва от слънчевата енергия и я прави икономична и екологично чиста.

VC3-4G разполага с бърза безжична връзка, която Ви позволява да получавате видео поток без забавяне и прекъсвания. Това е особено полезно, когато искате да следите наблюдаваната област в реално време и да получавате бързи известия, ако се открие движение или необичайни събития.

Камерата VC3-4G също разполага с интелигентни функции като детекция на движение и звукови аларми, които Ви предупреждават в случай на потенциална заплаха или нарушение на сигурността. С тях помага на Вашия дом, офис или други пространства да останат защитени дори и когато не сте налице.

Соларната камера VC3-4G е солидно изработена и устойчива на външни влияния, с водоустойчив корпус, който я прави идеална за външно наблюдение. С интуитивен интерфейс за монтаж и настройка, тази соларна камера предлага лесна инсталация и удобство в ежедневната употреба.

Изберете VC3-4G Соларна камера, за да получите надеждна и високоефективна система за видео наблюдение, която отговаря на вашите нужди за сигурност и удобство.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!
Купи на изплащане