Сгъваем Мини Моп за почистване на всякакви повърхностти XD1008

Продукти
39,99 BGN 23,99 BGN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Сгъваемият мини моп за почистване на всякакви повърхности е идеалният помощник за бързо и ефективно почистване на вашето домакинство. Този компактен и удобен инструмент е проектиран да се справя с различни повърхности, като подове, плочки, ламинат, паркет и други.

Основни характеристики и предимства на сгъваемия мини моп:

-Многофункционален дизайн: Този мини моп може да се използва на различни повърхности във вашия дом. Независимо дали трябва да почистите подовете във всекидневната, кухнята или банята, този моп е подходящ за всяка ситуация.

-Ефективно почистване: Мопът е снабден с мека и плътна глава, която се справя със замърсяванията и праха по ефективен начин. Той лесно почиства следи от къщни любимци, прах и други замърсявания, оставяйки повърхността свежа и чиста.

-Сгъваем и компактен дизайн: Мини мопът е сгъваем и компактен, което го прави лесен за съхранение и пренасяне. Можете да го приберете в шкаф, чекмедже или го вземете със себе си, когато пътувате или посещавате други места.

-Лесна сглобяване и разглобяване: Мопът може бързо и лесно да се сглоби и разглоби. Това ви позволява да го използвате и почистите бързо и без усилие.

-Подходящ за мокро и сухо почистване: Мопът може да се използва както за мокро, така и за сухо почистване. Можете да го ползвате с вода и почистващи препарати за почистване на подовете или само сухо, за да почистите прах и косми.

Сгъваемият мини моп е практичен и удобен инструмент, който ви помага да поддържате вашия дом чист и подреден. Независимо дали става дума за бързо почистване или за по-трудни задачи, този мини моп е незаменим аксесоар за вашето домакинство.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!