Безжична многофункционална прахосмукачка с високомощно засмукване за дома/кола/подов/килим

Продукти
149,99 BGN 57,99 BGN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
 
Благодарение на мощната (2000mAh) вградена батерия прахосмукачката има максимално време на работа от 30 минути. Батерията е лека с висок GH енергиен капацитет и се зареждат бързо. С едно зареждане може да почистите жилище до 70 кв.м. Уреда е с високо ниво на безопасност, има защита от пренапрежение, пренапрежение, прегряване и късо съединение.
Усъвършенствана система за филтриране - С уребрен филтър с голяма повърхност, дизайн с 2-степенна система за филтриране. На второто ниво на филтрация е висококачественния HEPA филтър. Този тип филтър може да задържи най-малко 99,97% от най-финния прах.
Прахосмукачкара разполага с гъвкава глава с четката - Въртящата се глава, се прилепя плътно до пода и позволява по-лесна маневреност около трудно достъпните ъгли и  благодарение на изтънения дизайн прониква лесно
дори под мебелите.
20000Pa Мощно засмукване - Прахосмукачката впечатлява с високата мощност на засмукване благодарение на безчетковия  индукционен мотор с завихращатя дизайн - циклон. Модернизираната технология на двигателя почиства по-ефективно и бързо. Перфектен за вашето семейство и домашни любимци. Отговаря на всички изисквания за почистване, събира трохи прах и косми от домашни любимци.
 
Характеристика:
Количество: 1бр
Цвят: бял
Напрежение: 7.4V
Мощност: 500W
Работно време: 30мин
Капацитет на батерията: 2000mAh
Всмукателна мощност: 20000PA
Скорост на въртене: 36000rpm
Приложима сцена: дом, офис, кола
Размер на продукта: 100х22см
Размер на опаковката: 38x15x12.5см
Брутно тегло на продукта: 990гр
 
В комплекта включва: 
 
1 х прахосмукачка,
2 x свързващи тръби,
1 x накрайник за засмукване на четка,
1 х четка за под,
1 x USB кабел за зареждане,
1 х ръководство за употреба
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!