• Начало
  • АВТО
  • Аксесоари
  • CarWash Rocket е иновативен пистолет за измиване на кола, който ви позволява да постигнете перфектна чистота и блясък на вашата кола с минимален труд и усилия. Този мощен и удобен инструмент е създаден специално за автомобилни ентусиасти, които ценят безу

CarWash Rocket е иновативен пистолет за измиване на кола, който ви позволява да постигнете перфектна чистота и блясък на вашата кола с минимален труд и усилия. Този мощен и удобен инструмент е създаден специално за автомобилни ентусиасти, които ценят безу

Продукти
69,99 BGN 32,99 BGN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
CarWash Rocket е иновативен пистолет за измиване на кола, който ви позволява да постигнете перфектна чистота и блясък на вашата кола с минимален труд и усилия. Този мощен и удобен инструмент е създаден специално за автомобилни ентусиасти, които ценят безупречното състояние на своя автомобил.
 
С CarWash Rocket можете да измивате колата си лесно и бързо, благодарение на вградения контейнер за разтвор, който позволява удобно дозиране на миялната течност. Просто напълнете контейнера с вашето предпочитано почистващо средство или шампоан за коли и сте готови за действие. Натиснете спусъка и CarWash Rocket ще изстрелва мощен и прецизен поток от вода с почистващия разтвор, осигурявайки ви ефективно почистване на повърхностите на колата.
 
Пистолетът за измиване на кола CarWash Rocket е снабден със специално проектирани дюзи, които осигуряват силно водно налягане и разпръскване на разтвора в широк ъгъл. Това ви позволява да почистите дори най-труднодостъпните места на автомобила, включително калници, колела и долни части на каросерията. CarWash Rocket предлага и различни режими на измиване, които можете да превключвате лесно според вашите нужди.
 
Освен своята функционалност, CarWash Rocket е удобен и лек за държане. Той е снабден с ергономична дръжка, която осигурява комфорт при употреба и намалява умората по време на почистването. Също така, разполага с дълъг и гъвкав маркуч, който ви дава свободата да достигнете всички части на автомобила без проблеми.
 
CarWash Rocket е перфектният инструмент за всеки автомобилен собственик, който желае да поддържа своя автомобил в идеално чисто състояние. Независимо дали сте професионален детайлист или просто обичате да подреждате колата си, този пистолет за измиване ще ви осигури бързи, ефективни и качествени резултати.
 
Поръчайте CarWash Rocket сега и превърнете процеса на измиване на колата в истинско удоволствие.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!