• Начало
  • Вижте всичко
  • Универсална стойка за телефон за кола, Регулируема стойка 360° закрепване на огледало за обратно виждане!

Универсална стойка за телефон за кола, Регулируема стойка 360° закрепване на огледало за обратно виждане!

Продукти
55,00 BGN 21,99 BGN
  • Кат. номер: 12
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Регулируема ,Въртяща се на 360°,Мултифункционална ,
Универсална - подходяща за всички модели телефони ,с прибиращ се държач. 
Лесно закрепване върху огледалото за обратно виждане!

Параметри на продукта :

Марка : Phone holder

Съвместими устройства:Всички модели смартфони и телефони

Съвместими модели телефони: Всички 

Тип монтаж: Върху огледалото

Специално свойство:Въртяща се на 360°

 


Никога не блокирайте линията на видимост: Държачът за мобилен телефон е монтиран на огледалото за обратно виждане на вашия автомобил, поддържа се регулира по различни начини, може да бъде на ниво с гледане на очите, не откъсвайте очите си от пътя. Няма нужда да гледате надолу към навигацията или телефона, насладете се на по-удобно и по-безопасно потребителско изживяване.

Надстройка на 360°Въртяща се и прибираща се стойка за кола]: Мултифункционалното огледало за обратно виждане държач за телефон приема въртяща се на 360° структура, Превключва между хоризонтални и вертикални екрани по желание, Дължината на ръката може да се прибира 0-5 см, супер гъвкавият дизайн ви осигурява най-добър ъгъл на гледане.

Сигурно заключен и стабилен: Стойката за стойка за телефон за кола има прибиращ се дизайн с четири нокътя от лявата и дясната страна, захваща плътно всеки ъгъл на вашия телефон и предотвратява изпускане. Освен това стойката на телефона може да се върти на 360 градуса, което ви позволява лесно да регулирате телефона си към хоризонтален и вертикален екран почти с една ръка, когато шофирате.

 [Широка приложимост]: Този универсален държач за телефон за кола, подходящ за всички мобилни телефони и всички модели автомобили. Вие/хората пасажерите можете да го използвате за навигация, гледане на видеоклипове, извършване на видео разговори, поточно предаване на живо, запис на видеоклипове и др. Опростеният дизайн ви носи различно изживяване при използване.

Лесно премахване: Държачът за телефон за автомобил е изработен от висококачествен ABS материал, който е издръжлив и не се деформира. Лесно се монтира и премахва и не оставя следи след премахване. Въртящият се дизайн го прави лесно сгъваем и не заема място.


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!