Преносима сокоизстисквачка Citrus Juicer/ РАЗПРОДАЖБА

Продукти
69,99 BGN 33,99 BGN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
Описание
 
Представяме ви преносимата безжична сокоизстисквачка Cirtus, задължителна за всички ентусиасти на сока! Тази иновативна сокоизстисквачка е предназначена да направи живота ви по-лесен и по-здравословен. С неговата лесна операция за автоматично натискане с един бутон можете без усилие да изстискате сок от портокали, лимони и други плодове и зеленчуци до насита. Функцията за автоматично отчитане на дебелината на кората осигурява максимално извличане на сок, оставяйки ви само вкусен, богат на хранителни вещества сок.
 • Изцеждане на сок без усилие: Със своята лесна операция за автоматично натискане с един бутон и автоматично отчитане на дебелината на кората, преносимата безжична бавна сокоизстисквачка прави изцеждането на сок от портокали, лимони и други плодове и зеленчуци без усилие.
   
  Подходяща за всички плодове и зеленчуци: Тази сокоизстисквачка е идеална не само за изстискване на сок от портокали и лимони, но и за различни други плодове и зеленчуци, което я прави универсален инструмент за вашата кухня.
   
  Удобно USB зареждане: Сокоизстисквачката разполага с USB-C зареждане и осигурява повече от 40 пъти изстискване на сок след пълно зареждане, което я прави лесна за използване и удобна за изцеждане на сок в движение.
   
  Безопасни и здравословни материали: Изработен от материали за хранителни цели и конструкция без BPA, можете да сте сигурни, че използвате безопасен и здравословен продукт с преносимата 7,4 V безжична бавна сокоизтисквачка.
   
  Компактен и преносим дизайн: С нейния компактен и преносим дизайн можете да вземете сокоизстисквачката със себе си навсякъде, независимо дали пазарувате, пътувате или отивате на пикник. Насладете се на пресен, вкусен сок по всяко време и навсякъде.

Мощност: 65вата

Размер: 138x112x237.5мм

Капацитет на батерията: 1300mAh

Входен волтаж: 5V=1A

Материал: ABS

Тегло:1.1кг

Гаранция:6 месеца

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!