Смарт очила блутут с говорител/микрофон/разговор/шумоизолация/спорт

Продукти
89,99 BGN 79,99 BGN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Съвместими с Bluetooth интелигентни аудио очила, безжични очила, разговори със свободни ръце, музика, аудио, спортни шумопотискащи смарт очила

Описание:

1. Bluetooth съвместим високоговорител за очила: Динамичният драйвер, уникалният дизайн на звуковата кухина избягват слуховите препятствия. Дизайнът с отворено ухо ви помага винаги да обръщате внимание на заобикалящата ви среда, да избягвате опасностите и да се наслаждавате на музика.
2. Open Ear Solution: Решението ви позволява не само да слушате музика, да отговаряте на обаждания, но и да чувате известия от очилата, като същевременно чувате света около вас.
3. С шумопотискащ микрофон: Тази съвместима с bluetooth 5.0 безжична връзка има широк диапазон на съвместимост. Умните слънчеви очила имат вграден шумопотискащ микрофон, който ви позволява да осъществявате и приемате повиквания. Така че очилата са идеални за колоездене, бягане, шофиране, бокс, риболов, баскетбол, пазаруване и други дейности на открито, можете лесно да провеждате разговори с висококачествен звук.
4. Висока производителност: време за зареждане: 2 часа, време в режим на готовност: 6 часа, възпроизвеждане на музика за около 3-4 часа (въз основа на разликата в силата на звука и източника на звук), непрекъснат разговор около 4-6 часа.
5. Водоустойчиви слънчеви очила IPX7: Нашите съвместими с Bluetooth 5.0 безжични слънчеви очила са проектирани и имат добър водоустойчив ефект, който лесно може да устои на пот и дъжд. Очилата са идеални за спорт, музика и разговори.

Спецификации:
Леща: анти-синя леща
Материал на лещата: акрил
Материал на рамката: ABS+PC
Тип високоговорител: динамичен високоговорител
Микрофон: -40db до 3db
Поддържани конфигурационни файлове: a2dp, avrcp, hsp, hfp
Разстояние на предаване: 33 фута (10 м)
Батерия: презареждаема литиево-йонна, 100mah
Непрекъснато възпроизвеждане: 3-6 часа (нормална сила на звука)
Време на готовност: 10 дни
Време за зареждане: 2 часа
Водоустойчив рейтинг: IP7
Съвместима с Bluetooth версия: csr5.0
Работна температура: -10 градуса -+50градуса влажност 0-90%
Черен цвят

Опаковъчен списък:
1 * очила, съвместими с bluetooth
1 * USB магнитен кабел
1 * ръководство

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!