Wi-Fi Повторител/усилвател на интернет мрежи-бързо и качествено

Продукти
22,99 BGN
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Усилвател - повторител на Wi-Fi мрежи (безжичен)

Спецификации:

В нашата интернет ера почти във всяка къща, офис или вила има безжична мрежа (Wi-Fi) за достъп в интернет. Но за съжаление колкото сте по-далече от рутера, толкова сигнала е по-лош. Решаването на този проблем не е много проста и евтина задача, особено ако имате къща на няколко етажа, голям офис или хотел.
Причината е голямото количество стени, които блокират сигнала.
За това, за увеличаването на радиуса на действие на WiFi, се налага да се използва допълнително оборудване, което е доста скъпо и с големи размери.
Един от начините да се реши този проблем без да се влагат много средства е WiFi Repeater (Wall Powered Wireless Signal Repeater).
Чрез това устройство ще усилите интернет сигнала излъчван от вашия рутер. Устройството прихваща сигнала излъчван от рутера след което го разпръсква по-силно и на по-голям обхват - WiFi Repeater (повторител, ретранслатор).
WiFi Repeater или повторител на сигнала от вашия рутер служи за повтаряне на съществуващият сигнал, идващ от точката на достъп или рутера, като по този начин увеличава радиуса на действие на WiFi сигнала.
По този начин ако имате голяма къща, офис или хотел не е нужно да слагате скъпи рутери на всеки етаж и да се мъчите да ги свързвате. Просто слагате в контактите един или няколко 3G/WiFi Repeater и имате пълно щастие.
Връзката е абсолютно безжична и няма да се спъватв в излишни кабели. Може да свържете устройството към рутера по 2 начина: безжично (wireless) и чрез LAN кабел.
Цвят: Бял

Технически параметри:

Operating Temperature: 0°C~40°C
Storage Temperature: -10~70°C
Power Plug: EU
Voltage: 100V-240V
Support 2.4 GHz WLAN networks and IEEE802.11 b/g/n standard
Maximum WLAN security with WPA2,WPA and WEP(128/64)
Distance:Outdoors 200m, Indoor 50m(Change with the Actual Environment)

Комплекта включва:
1 бр. Усилвател-повторител на Wi-Fi сигнал.
1 бр. LAN кабел.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!