Продукти

За нас

За нас
"Лантиен Дъюн" ЕООД, ЕИК/ПИК 204107261 е Българо- китайско дружество, чиято основна дейност е внос на електроника и компоненти за българския пазар.
Развиваме дейността си на територията на България от 7 години. Дългогодишният опит на европейския пазар ни позволява да сме гъвкави и иновативни, за да Ви предоставим най-добрите възможности.
Целта, към която се стремим, е да достигаме винаги най-ниска цена на пазара, максимално близка до доставната цена! Това е възможно, защото ние сме един от основните вносители в тази област. Благодарение на нашите усилия през годините, към момента се намираме на едно от челните места за висококачествения подбор на стока.
Екипът ни е ангажиран лично с избора на всеки един продукт и закупуването му, като това става директно от завода-производител, намиращ се в Китай.
Дружеството "Розадоли" предлага не само стоки, но и услуги, свързани с поддръжката и ремонтна дейност на продуктите, които закупувате от нас. Получавате всичко необходимо – от желания артикул до цялостно съдействие през неговия експлоатационен живот.
 
-Нашата мисия:
Да сме максимално полезни за Вас.
Да Ви предлагаме богат избор от стоки и услуги по тяхната поддръжка.
Да бъдем гъвкави, иновативни и да следваме най-новите тенденции на пазара.
Да сте удовлетворени от покупките си.
 
-Нашата цел:
Идеята, която имаме в Multistoki.com, е да бъдете удовлетворени от покупката си. Ние подхождаме с разбиране към всеки от Вас, събираме мнения и се стремим да бъдем все по-добри с всеки изминал ден. Обратната връзка е изключително важна за нас!
 
 
-Защо да пазаруваме онлайн:
Онлайн пазаруването е лесно, бързо и практично. Можете да го направите от всяка точка на България и то по всяко време.
Имате гаранция от Multistoki за най-ниска цена. Ако намерите същия продукт в България, но на по-ниска цена - изпратете ни линк! Ще Ви предложим продукта на тази цена или по-ниска, защото това е в основата на нашето разбиране, а именно – изгодна и качествена покупка!
С Multistoki.com имате възможност да върнете продукта до 7 дни след неговото получаване, макар че имате опция преглед и тест при получаване на пратката. Ние ще Ви върнем сумата!
Всички продукти, които предлагаме са налични. При направена заявка в рамките на работния ден, ще получите продукта на следващия работен ден. Всеки продукт е тестван преди да достигне до Вас, за да се уверим в неговата изправност, стига това да бъде възможно с оглед естеството му.
Може да се свържете с нас чрез онлайн чат, посочените телефони в сайта, електронна поща или формата за обратна връзка (намираща се в секцията "Контакти").
Всички цени са с включено ДДС!

-Предлагаме нашите продукти за продажба в голямо количество с преференциални цени за търговци!
 
-Къде да ни намерите:
Продуктите ни може да се видят до офиса ни, намиращ се в Ул.Рила 3, Орландовци, 1202 София, България.
За лично вземане, замяна или връщане само с предварителна уговорка, за да можем да Ви обслужим по-добре.
Работното ни време за лично вземане е от понеделник до петък. Започваме от 16:00 и приключваме в 18:00.
 
 
-Вашето мнение е важно за нас:
Ние държим на обратната връзка. За да подобрим услуги си, молим Ви да оставите коментар за всичко, което Ви е донесла покупката от Multistoki.com С удоволствие ще отговорим на всеки въпрос, свързан с нашата дейност!